Vařit, či nevařit?
108 nejlepších receptů z kurzů živé stravy 2013-2016
doporučená cena: 268 Kč
naše cena: 161 Kč
ušetříte: 107 Kč
SLEVA: 40 % ROZEBRÁNO

klíčová slova: kuchařka - raw potraviny - syrová strava - Třešňákovi, Renata, Martin a Martin Jr. - Vařit, či nevařit? - vitariánství
Anotace | Ukázka v Calameo
Anotace
Vařit, či nevařit? Odpovíte-li si na tuto „hamletovskou“ otázku nevařit, pak by vám tato kuchařka mohla být dobrým průvodcem, jak na to.
Odpovíte-li si vařit, pak by se vám mohla také hodit, a to nejen tehdy, když nechcete zapínat sporák, ale i tehdy, chcete-li svoji stávající stravu obohatit o výhody čerstvé, nevařené stravy… V této kuchařce najdete recepty, které rodinný tým Vařit či nevařit? připravoval na kurzech živé stravy v letech 2013–2016, jež za tu dobu navštívilo mnoho různých lidí ze všech koutů naší země i ze Slovenska.
Kuchařka je pojata stejně jako jejich kurzy, je snadná, přímočará, veselá a není drahá. Nezahlcuje žádnou složitou teorií a sází na jednoduchost a každodenní udržitelnost.
Máte-li chuť začít i jen trochu nevařit, můžete hned teď!"
Více informací o autorech a jejich kurzech najdete na www.varitcinevarit.cz.
Vydalo nakladatelství Rybka Publishers.