Tomáš Štanzel
Strava a vědomí

2. vyd. 2010, ISBN 978-80-7436-010-7, Brož., 224 str.

doporučená cena: 248 Kč
naše cena
: 198
ušetříte: 50

SLEVA: 20 %
ROZEBRÁNO
Obsah stránky:
Anotace | Obsah | Úvod (část) | Ukázková miniknížka

Anotace

 

Stravou složenou z celistvých přirozených potravin můžeme ovlivňovat svou psychiku, vyhnout se negativním emocionálním stavům a udržovat optimální zdravotní stav.

V knize Strava a vědomí jsou popsány možnosti, jak vhodně volenou přírodní stravou ulehčit tělu a harmonizovat své duševní stavy, což napomáhá lépe odolávat nepříznivým vlivům prostředí a udržovat si tělesné, psychické i emocionální zdraví. Tyto přínosy jsou cenné zvláště na osobní duchovní cestě — jak na cestě pročišťování charakteru, tak i na cestě zušlechťování srdce.

Kniha pro každého, komu není jedno, co jí.

Ilustrovala Šárka Remešová.

„Vše je jedna mysl.“

 

Tomáš Štanzel (1958). Vystudoval chemii na VŠCHT a fotografii na FAMU. Stravou, jakožto podpůrným prostředkem k dosažení tělesného i duševního zdraví, se zabývá přes dvacet let, publikoval na toto téma řadu článků s cílem poukázat na důležitost každodenní volby stravy a současně zpřístupnit problematiku běžným laikům.

Šárka Remešová (1958). Vystudovala filmovou a televizní grafiku na VŠUP. Stravou, jakožto podpůrným prostředkem k dosažení tělesného i duševního blaha, se zabývá přes padesát let. V současné době dělá radost vepřem i knedlíkem běžným gurmánům ve své jihočeské hospůdce v Albeři s cílem oprášit klasickou českou kuchyni našich babiček.